No Cuino és un projecte basat en quatre objectius:

El primer: ajudar aquelles persones que no tenen temps o ganes de cuinar. Menús setmanals a la carta, per encàrrec. Com funciona?

El segon: millorar la qualitat de vida de les persones grans i/o dependents i, al mateix temps garantir un equilibri nutricional a la seva dieta. Menús setmanals tancats, supervisats per una dietista, entregats a domicili. Com funciona?

El tercer: oferir servei de càtering per a les teves celebracions. Vols fer un aniversari o qualsevol tipus de festa? Truca’ns al 620 702 594 o passa per la botiga i en parlem.

I el quart: escola de cuina. Tallers impartits per professionals del nostre territori. Com funciona?

 

Aposta pels productes de casa nostra i de temporada

Km.0, fruites, verdures i llegums ECO en la mesura del possible, o en el seu defecte, de proximitat… Tot cuinat amb oli d’oliva extra verge. Productes de qualitat, com ho faries a casa teva.

 

Som molt a prop

No cuino es troba al bell mig de Torredembarra i ofereix el seu servei a tota la zona del Baix Gaià. Dins del nostre local, hem habilitat també un espai de cuina per desenvolupar tot un seguit de tallers amb professionals del nostre territori, sobre diferents especialitats: sushi, arrossos, cuina vegetariana, carns i rostits, cuina estacional, etc.