Professorat

Professorat 2018-04-23T07:55:46+00:00

Els nostre professorat:

Rocío Merino Mir. Xef formada a Hofmann, amb més de 16 anys divulgant la cuina i els seus encants. En forma de taller explicatiu, participatiu, en forma d’article en paper o en forma de programa de ràdio. Una suma de més de 100 tallers i més de 200 programes! Entén la gastronomia com un mode de viure, una necessitat d’algú que porta a la genètica familiar la docència i la divulgació.
Mark Navas Gibert. Xef del restaurant/pizzeria Di Napoli, tercera generació de cuiners. Format acadèmicament a l’escola d’hosteleria Hofmann i foguejat sota la direccio del xef/sumiller Tomàs Cuadrado. Ha treballat a diferents restaurants a fi d’ampliar la seva experiència culinària. Guanyador del Dtapes Torredembarra durant tres anys seguits (2014, 2015 I 2016) i segon a les altres edicions (2013, 2017).
Andrea Molné Navas. Dietista, animadora i cuinera. Primers estudis de Cuina i gastronomia, perquè el seu món gira al voltant de la cuina. Després de treballar en el sector va sentir la necessitat de tenir més contacte amb el públic i va realitzar el Cicle superior d’Animació Turística i finalment va complementar la seva formació estudiant dietètica. D’aquesta manera pot complementar la seva feina amb tres pilars bàsics que l’ajuden a realitzar un treball únic i personal.
Joan Tomàs Morant. Comença la seva carrera professional, fa més de deu anys, com aprenent de cuina a la mítica fonda Tall de Conill de Capellades. Passa per diferents restaurants del nostre territori, com Les Bruixes de Burriac, El Rafal, l’Hotel Marvel o l’Hotel Termaeuropa, per ser contractat l’any 2012 pel Grup AG Planning Events, empresa d’organització d’events i càtering, com a segon de cuina al Club de Golf Aigüesverds. Al 2015 passa a ser cap de cuina a l’obertura del nou projecte del grup, CASA JOAN MIRET a Tarragona i finalment, l’any 2016 és el responsable de la cuina central de l’espai que AG Planning Events té a Tarragona en exclusiva: el CASTELL DE TAMARIT.
Rafel Aguilera i Magí Rovira. Estudis de pastisseria a Hofmann. Coneguts de casualitat i ara junts en el projecte de Cal Jan. Han estat amb grans pastissers com en Toni Viñes, Eugeni Muñoz, etc… i relitzat cursos amb en Jordi Bordes i Josep Maria Rodriguez ( millors pastissers del món l’any 2011 ). Ambiciosos, amb ganes de seguir creixent i sobretot de seguir aprenent. I que aprenguem!