El nostre objectiu és millorar la qualitat de vida de les persones grans i/o dependents i, al mateix temps garantir un equilibri nutricional a la seva dieta.

Ens dirigim, sobretot, al grup de població de majors de 65 anys: matrimonis grans, que viuen ja sense fills, persones que són dependents o poden tenir alguna limitació, homes o dones que viuen sols. O senzillament, a persones que vulguin gaudir de la vida, sense pensar, comprar, ni cuinar. Oferim una cuina de qualitat, sense sortir de casa.

Les persones d’edat avançada tenen necessitats específiques, tant mèdiques com nutricionals, necessitats que deuen estar garantides en tot moment. Malauradament, per norma general, els adults grans, tendeixen amb el temps, a descuidar la seva alimentació i en moltes ocasions, no són conscients dels canvis que experimenta la seva salut, ni de les seves necessitats d’alimentació.
Els menús que oferim, són supervisats per una dietista. En general, es cuina amb molt poca sal i depenent de la malaltia de cadascun, se selecciona un tipus de menjar (hipertensió, diabetis, dieta triturada…)

A més, el processos de cuinat, emmagatzematge i transport del menjar cuinat, es fan seguint escrupolosament les normes de seguretat alimentària, no trencant la cadena del fred.

Els menús són entregats a domicili, un parell de cops per setmana (els dimarts, per a dimarts, dimecres, dijous i divendres i els dissabtes, per a dissabte, diumenge i dilluns). Són plats envasats individualment, llestos per traspassar-lo al plat i escalfar al microones, o directament de l’envàs.

SOM A TORREDEMBARRA (Tarragonès),

de moment només repartim per aquesta zona.

 

Vols més informació? Truca’ns o envia un Whats App al 620 702 594 o escriu-nos a nocuino@gmail.com.