Menús Gent Gran

Menús Gent Gran 2019-05-27T12:47:53+00:00

El nostre objectiu és millorar la qualitat de vida de les persones grans i/o dependents i, al mateix temps garantir un equilibri nutricional a la seva dieta.

Ens dirigim, sobretot, al grup de població de majors de 65 anys: matrimonis grans, que viuen ja sense fills, persones que són dependents o poden tenir alguna limitació, homes o dones que viuen sols. O senzillament, a persones que vulguin gaudir de la vida, sense pensar, comprar, ni cuinar. Oferim una cuina de qualitat, sense sortir de casa.

Les persones d’edat avançada tenen necessitats específiques, tant mèdiques com nutricionals, necessitats que deuen estar garantides en tot moment. Malauradament, per norma general, els adults grans, tendeixen amb el temps, a descuidar la seva alimentació i en moltes ocasions, no són conscients dels canvis que experimenta la seva salut, ni de les seves necessitats d’alimentació.
Els menús que oferim, són supervisats per una dietista. En general, es cuina amb molt poca sal i depenent de la malaltia de cadascun, se selecciona un tipus de menjar (hipertensió, diabetis, dieta triturada…)

A més, el processos de cuinat, emmagatzematge i transport del menjar cuinat, es fan seguint escrupolosament les normes de seguretat alimentària, no trencant la cadena del fred.

Els menús són entregats a domicili, un parell de cops per setmana (els dimarts, per a dimarts, dimecres, dijous i divendres i els dissabtes, per a dissabte, diumenge i dilluns). Són plats envasats individualment, llestos per traspassar-lo al plat i escalfar al microones, o directament de l’envàs.

 

EXEMPLE de MENÚ

 

Menú basal setmanal (sense patologies, els menjars seran baixos en sal)

Dilluns: Sopa de verdures – Mandonguilles jardinera

Dimarts: Amanida verda – Llenties estofades

Dimecres: Patates guisades – Tonyina amb samfaina

Dijous: Minestra de verdures – Pollastre rostit

Divendres: Crema de carbassa – Lluç amb salsa americana

Dissabte: Escalivada – Cigrons amb espinacs i bacallà

Diumenge: Patata i mongeta  – Hamburguesa de pollastre

 

Es farà la modificació d’aquest menú, en relació a les diferents patologies.

Vols més informació? Truca’ns o envia un Whats App al 620 702 594 o escriu-nos a nocuino@gmail.com.