El nostre objectiu és millorar la qualitat de vida de les persones grans i/o dependents i, al mateix temps garantir un equilibri nutricional a la seva dieta.

Ens dirigim, sobretot, al grup de població de majors de 65 anys: matrimonis grans, que viuen ja sense fills, persones que són dependents o poden tenir alguna limitació, homes o dones que viuen sols. O senzillament, a persones que vulguin gaudir de la vida, sense pensar, comprar, ni cuinar. Oferim una cuina de qualitat, sense sortir de casa.

Les persones d’edat avançada tenen necessitats específiques, tant mèdiques com nutricionals, necessitats que deuen estar garantides en tot moment. Malauradament, per norma general, els adults grans, tendeixen amb el temps, a descuidar la seva alimentació i en moltes ocasions, no són conscients dels canvis que experimenta la seva salut, ni de les seves necessitats d’alimentació.
Els menús que oferim, són supervisats per una dietista. En general, es cuina amb molt poca sal i depenent de la malaltia de cadascun, se selecciona un tipus de menjar (hipertensió, diabetis, dieta triturada…)

A més, el processos de cuinat, emmagatzematge i transport del menjar cuinat, es fan seguint escrupolosament les normes de seguretat alimentària, no trencant la cadena del fred.

Els menús són entregats a domicili, un parell de cops per setmana (els dimarts, per a dimarts, dimecres, dijous i divendres i els dissabtes, per a dissabte, diumenge i dilluns). Són plats envasats individualment, llestos per traspassar-lo al plat i escalfar al microones, o directament de l’envàs.

MENÚ MES DE GENER (del 13 al 19)

Dilluns: Crema de porro – Salsitxes amb tomàquet

Dimarts: Sopa de verdures i fideus – Mandonguilles de lluç

Dimecres: Patata i bròquil – Hamburgueses de pollastre

Dijous: Minestra de verdures – Fesols amb costella

Divendres: Crema de carbassó – Pollastre amb xampinyons

Dissabte: Sopa de pasta – Llom amb samfaina

Diumenge: Crema de pastanaga i Llenties amb arròs i carbassa

NO ÉS NECESSARI SEGUIR AQUEST ORDRE.

ES POT ENCARREGAR A PARTIR DE TRES DIES (els que es vulguin)

 

Es farà la modificació d’aquest menú, en relació a les diferents patologies.

Vols més informació? Truca’ns o envia un Whats App al 620 702 594 o escriu-nos a nocuino@gmail.com.