MENÚS DE NADAL 2019

MENÚS DE NADAL 2019 2019-11-20T10:47:15+00:00

NADALS 2019

 

Els aperitius (mínim 6 unitats de cada classe)

• Piruleta de gamba amb verdures i curri vermell 0,75
• Mini rotllet “Pato Pekin” 0,70
• Gotet de guacamole i salmó 1,20
• Gotet d’amanida de wakame i tonyina 1,80
• Mini tartaleta de sobrassada, form. blau i mel 0,80
• Mini tartaleta d’escalivada i anxova 1,00
• Lingot de marisc 1,20
• Lingot de porro i gorgonzola 1,20
• Lingot de txatka 1,20

Les safates

• Canapès variats (42 un.) 26,40
• Formatges (amb melm., fruits secs i torradetes) 18,00
• Carpaccio de vedella 8,00
• Carpaccio de bacallà 9,50
• Carpaccio de xampinyons 5,00

Amanides

• Carbassa caramel·litzada i parmesà
(vinagreta de fruits secs) 5,50
• Pernil d’ànec, magrana i encenalls de foie
(vinagreta de fruits vermells) 7,50
• Bacó i ceba cruixent
(vinagreta de mostassa) 5,50

Primers plats

• Sopa de galets amb pilotetes 6,90
• Sopa de galets (amb brou de verdures) 4,90
• Crema de marisc 7,50
• Crema de verdures 5,70

Segons plats (només carns)

• Fricandó 8,70
• Fricandó de seità 8,70
• Melós de vedella 9,50
• Jarret de xai amb puré de patata i poma 12,50
• Confit d’ànec amb salsa de fruits vermells 11,50
• Pollastre amb gambes 7,80
• Pollastre de Nadal (prunes, panses, pinyons…) 7,60