MENÚS SETMANALS

MENÚS SETMANALS 2019-04-23T08:12:46+00:00

MENÚ SETMANA DEL 29 D'ABRIL AL 5 DE MAIG (recollida dissabte 27)

ENCÀRRECS FINS DIMECRES AL MIGDIA AL WHATSAPP 620702594

 

Menú setmanal COMPLET:

1. Gnocchis napolitana i Hamburguesa de vedella

2. Crema de pastanaga i taronja i Llenties amb pollastre

3. Mongeta tendra i Peix (a confirmar)

4. Amanida de pebrots i Arròs de costella

5. Espaguetis estil oriental i Pollastre al forn

6. Crema de verdures i Fesols estofats

7. Amanida de tomàquet i Estofat de vedella

Preus: 3 dies, 18€ - 5 dies, 29,50€ - 7 dies, 41,50

 

Menú setmanal PLAT ÚNIC:

1. Pasta amb gírgoles

2. Gnocchis napolitana amb Hamburguesa de vedella

3. Llenties amb pollastre

4. Arròs de costella

5. Minestra i Peix (a confirmar)

6. Estofat de vedella

7. Fesols estofats

Preus: 3 dies, 15 € - 5 dies, 25 € - 7 dies, 35 €

 

Menú setmanal DIETA

1. Crema de pastanaga i taronja i Pollastre a la planxa

2. Sopa i Fesols amb verdures

3. Mongeta tendra i Pollastre a la taronja

4. Bròquil al vapor i Espaguetis integrals amb bolonyesa de soja

5. Crema de verdures i Cigrons amb kale

6. Quinoa i Lluç al vapor

7. Sopa de fideus i Arròs integral amb verdures

Preus: 3 dies, 18€ - 5 dies, 29,50€ - 7 dies, 41,50

(DE MOMENT LA BOTIGA ON-LINE NO ESTÀ EN FUNCIONAMENT. PER ENCÀRRECS, TRUQUEU AL 620702594 O BÉ PASSEU-VOS PER LA BOTIGA FÍSICA, AL CARRER DELS INDIANS, CANTONADA FILADORS)
HORARI: DE DIMARTS A DIVENDRES, D'11 A 13:30 H. i DE 17 A 20 H. - DISSABTES D'11 A 13.30 H.)


 

No cuino aposta 100% per la cuina de proximitat. Només cuinem amb productes de casa nostra, de km 0 i tot cuinat amb oli d'oliva extra verge. Tots els plats s'envasen en atmosfera protectora per mantenir intactes el seu sabor i les seves propietats.

* Tindràs de temps fins el dimecres a les dotze de la nit per fer la teva comanda.
* Nosaltres cuinarem i t'ho tindrem preparat perquè ho puguis passar a recollir el dissabte al matí.

Per encàrrecs, poseu-vos en contacte amb nosaltres trucant al 620 70 25 94 o escrivint a nocuino@gmail.com .

Aquí podeu veure un tastet dels nostres plats. Segons l'estació de l'any en què ens trobem, en tindrem uns o uns altres. Per veure els de la temporada, anar a la botiga on-line (Ara per ara, no està disponible)

Cremes, sopes i verdures

Crema de carbassa i gingebre
Crema de carxofes
Crema d'espinacs amb pinyons
Crema de bròquil amb dauets de gorgonzola
Crema de verdures
Vichyssoise
Salmorejo
Gaspatxo
Coliflor amb beixamel
Cols de brusel·les amb alls i cansalada
Patata i bleda
Minestra
Sopa de brou de peix amb fideus i arròs
Sopa de verdures
Sopa de brou de pollastre amb pasta (galets, pistons...)
Escudella barrejada i més

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Cigrons amb espinacs i bacallà

Llegums, patates i guisats

Cigrons amb xoriço
Cigrons espinacs
Cigrons amb llagostins
Llenties estofades
Llenties amb verdures
Fesols estofats (tipus fabada)
Fesols amb verdures
Patates riojana
Fideus a la casola
Fideus amb calamarsons

Fideus a la cassola

Pastes i arrossos

Macarrons bolonyesa
Macarrons amb verdures
Macarrons amb xistorra
Tagliatelle amb salsa de xampinyons
Tagliatelle amb tonyina
Tagliatelle al pesto
Arròs a la cassola
Rissotto de ceps

 

Carns i aus

Estofat de gall d’indi
Estofat de vedella
Pollastre al forn amb raïm i vermut negre
Llom amb samfaina
Mandonguilles de vedella a la jardinera
Mandonguilles de pollastre a la jardinera

 

Calamarsons amb patates

Peixos i marisc

Bacallà amb samfaina
Lluç amb salsa americana
Calamarsons amb ceba
Calamars amb tomàquet
Llobarro amb salsa d'ametlles
Sípia estofada
Sípia amb carxofes
Sípia amb patates
Verat a la planxa amb escalivada
Sardines escabetxades
Tonyina amb samfaina
Mandonguilles de peix amb salsa marinera
Marmitako de tonyina

 

Dieta Vegetariana

Totes les cremes són fetes amb brou de pollastre, en cas de voler-ho vegetarià, avisar i es faran amb brou vegetal.

Totes les receptes estàn subjectes a variacions. Si no vols els dauets de pernil a la minestra, avisa'ns i no te'ls posarem. Si prefereixes les cols de brusel·les amb sofregit de tomàquet en lloc d'alls i cansalada, igualment t'ho farem.

Vegetarians

- Hamburguesa d’espinacs i patates
- Mandonguilles de seitan
- Guisat de patates i bolets amb tofu

Plats de festa

- Fricandó
- Pollastre a la catalana
- Filet de porc al PX (PedroXiménez)
- Filet de porc amb salsa de foie
- Galtes rostides
- Peus de porc amb romesco
- Peus de porc amb bolets
- Sípia amb mandonguilles
- Arròs caldós de gambes (per acabar de cuinar a casa)

Els nostres proveïdors: