Carta de plats

Carta de plats 2018-08-13T17:26:43+00:00

(DE MOMENT LA BOTIGA ON-LINE NO ESTÀ EN FUNCIONAMENT. PER ENCÀRRECS, TRUCAR AL 620702594 O BÉ PASSEU-VOS PER LA BOTIGA FÍSICA, AL CARRER DELS INDIANS, CANTONADA FILADORS. HORARI D'ESTIU: DE DIMARTS A DIVENDRES, D'11 A 15 H. i DISSABTES D'11 A 14 H.)

                                                 MENÚS SETMANALS

 

Menú setmanal ADULTS:

Setmana del 20 al 24 d'agost (5 dies) - 29'50 € - RECOLLIDA DISSABTE 18


Dilluns: Amanida de ruca, formatge blau i nous i Fesols amb calamarsons

Dimarts: Espaguetis napolitana i Sardines al forn

Dimecres: Patates a la riojana i Salsitxes amb tomàquet

Dijous: Crema de carbassa i Pollastre a la cervesa

Divendres: Albergínia saltejada i Cap de llom amb xampinyons

 

Menú setmanal PER A GENT GRAN:  

Setmana del 20 al 24 d'agost    (tres possibilitats per escollir) RECOLLIDA DISSABTE 18



Per 5 dies (29'50 €)

Igual que el menú d'adults (en el cas de no poder menjar algun aliment, avisar)


Per 6 dies: (35'50 €)

Dissabte: Patata i mongeta i Hamburguesa amb ceba i formatge


Per 7 dies: (41'50 €)

Diumenge: Vichyssoise i Osobuc de gall d'indi rostit


 


 

No cuino aposta 100% per la cuina de proximitat. Només cuinem amb productes de casa nostra, de km 0 i tot cuinat amb oli d'oliva extra verge. Tots els plats s'envasen en atmosfera protectora per mantenir intactes el seu sabor i les seves propietats.

* Tria i remena a la nostra botiga on-line. Fes la teva comanda setmanal triant els plats que vulguis de la nostra carta.
* Tindràs de temps fins el dimecres a les dotze de la nit per fer la teva comanda.
* Nosaltres cuinarem i t'ho tindrem preparat perquè ho puguis passar a recollir el dissabte al matí.

Per encàrrecs, poseu-vos en contacte amb nosaltres trucant al 620 70 25 94 o escrivint a nocuino@gmail.com .

Aquí podeu veure un tastet dels nostres plats. Segons l'estació de l'any en què ens trobem, en tindrem uns o uns altres. Per veure els de la temporada, anar a la botiga on-line

Cremes, sopes i verdures

Crema de carbassa i gingebre
Crema de carxofes
Crema d'espinacs amb pinyons
Crema de bròquil amb dauets de gorgonzola
Crema de verdures
Vichyssoise
Salmorejo
Gaspatxo
Coliflor amb beixamel
Cols de brusel·les amb alls i cansalada
Patata i bleda
Minestra
Sopa de brou de peix amb fideus i arròs
Sopa de verdures
Sopa de brou de pollastre amb pasta (galets, pistons...)
Escudella barrejada i més

Cigrons amb espinacs i bacallà

Llegums, patates i guisats

Cigrons amb xoriço
Cigrons espinacs
Cigrons amb llagostins
Llenties estofades
Llenties amb verdures
Fesols estofats (tipus fabada)
Fesols amb verdures
Patates riojana
Fideus a la casola
Fideus amb calamarsons

Fideus a la cassola

Pastes i arrossos

Macarrons bolonyesa
Macarrons amb verdures
Macarrons amb xistorra
Tagliatelle amb salsa de xampinyons
Tagliatelle amb tonyina
Tagliatelle al pesto
Arròs a la cassola
Rissotto de ceps

 

Carns i aus

Estofat de gall d’indi
Estofat de vedella
Pollastre al forn amb raïm i vermut negre
Llom amb samfaina
Mandonguilles de vedella a la jardinera
Mandonguilles de pollastre a la jardinera

 

Calamarsons amb patates

Peixos i marisc

Bacallà amb samfaina
Lluç amb salsa americana
Calamarsons amb ceba
Calamars amb tomàquet
Llobarro amb salsa d'ametlles
Sípia estofada
Sípia amb carxofes
Sípia amb patates
Verat a la planxa amb escalivada
Sardines escabetxades
Tonyina amb samfaina
Mandonguilles de peix amb salsa marinera
Marmitako de tonyina

 

Dieta Vegetariana

Totes les cremes són fetes amb brou de pollastre, en cas de voler-ho vegetarià, avisar i es faran amb brou vegetal.

Totes les receptes estàn subjectes a variacions. Si no vols els dauets de pernil a la minestra, avisa'ns i no te'ls posarem. Si prefereixes les cols de brusel·les amb sofregit de tomàquet en lloc d'alls i cansalada, igualment t'ho farem.

Vegetarians

- Hamburguesa d’espinacs i patates
- Mandonguilles de seitan
- Guisat de patates i bolets amb tofu

Plats de festa

- Fricandó
- Pollastre a la catalana
- Filet de porc al PX (PedroXiménez)
- Filet de porc amb salsa de foie
- Galtes rostides
- Peus de porc amb romesco
- Peus de porc amb bolets
- Sípia amb mandonguilles
- Arròs caldós de gambes (per acabar de cuinar a casa)

Els nostres proveïdors: